Andra dagen i Kronogård

Här kommer lite info från vår andra dag i Kronogård, Lördag.

Fyra hela och underbara år har vi nu varit tillsammans. Jag
Du!
Det firade vi med att åka 3 timmars hundspann i Kronogård. Fast det blev 4 timmars hundspann :-) De fyra timmarna kändes som max 2 timmar. Tiden gick så fort och jag ville gärna åka mera. Men kanske nån fler gång i livet. För det är ju inte gratis om man säger så, host host.. även om vi fick en extra timme :-) I de fyra timmarna ingick även en "vildmarkslunch". Det var 11 stycken Sibirien huskies som drog oss :-)

Här kommer några helt underbara bilder från turen.



Jag kunde såklart inte låta bli att gosa med hundarna :-)
Här gosar jag med 10 åriga Doris.


Världens vackraste ögon! ;-)


Vi två.                Vilopaus.



En 2-årig border collie vid namn Hipp, brukade alltid följa med hundspannet fast han springer lös bredvid som en liten maskot. Han var himla fin och ibland ville han valla de andra hundarna :-) Här ligger han framför hundspannet med sina färglada sockar för sina sköra tassar. Söta Hipp ;-)
Längst fram i spannet ser ni också ledarhunden Rikos som bara var 2 år och det var hans första säsong som ledarhund. Jag skulle nog säga att han är född till det. för tydligen så skällde han mest och var rent ut sagt galen när han drog spannet tillsammans med en annan ledar hund, som i det fallet var en äldre tik. En dag så gick han bara och satte sig bredvid ledartiken och tittade på husse. Så husse satte honom längst fram i spannet och sen dess har han varit lugn och sansad när han styrt spannet. Han ville alltså inget anna än leda gruppen :-)




Efter hundspannsturen så tog vi skotern och körde några mil. Det var härligt och bara fridfullt och härligt att få njuta av det vackra landskapet. Cita fick sin motion och var gladare än gladast som vanligt ;-)


Vårt fyra års jubilemum avrundades med en god middag med rostbiff, potatissallad, rostat vitlöksbröd på vedkaminen, grillad majskolv och kex och ost som efterätt ;-)



Kort och gott!

En UNDERBAR dag med de två jag älskar mest i hela världen..

Gustav och Cita





Kommentarer
Postat av: mamma

vem blir trea då?

2010-03-31 @ 12:40:17
Postat av: Andreas Lundqvist

Jo huskis har härliga ögon, isande kalla.

2010-03-31 @ 19:11:13
URL: http://andreasnikanor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0