Wiiieee!!


FAN va skönt det känns, klarade teoriprovet ! ! ! ! ! ! ! :-D
Var gode nervös men det gick gallant!
70 Frågor, man får ha 10 Fel.
Jag hade 5 Fel ! ! ;-D

Nu återstår det bara några skjutövningar sen skjutprov så har jag mitt mål i min hand..
..JÄGAREXAMEN!


Hög- och småvilts prov

Shit, snart gäller det!! Jag ska skriva teoriprov till jägarexamen idag. Jag har övat som ett tok den senaste tiden, så jag hoppas verkligen att det ger resultat! Är lite nervös, men jag hoppas det går bra! Kommer kännas så himla skönt när det är avklarat och man bara har uppskjutningen kvar :-) *hoppas hoppas*!!

Nu ids jag inte träna någe mer, huvudet känns helt tomt och bör få vila tills det är skarpt läge på ca 2 timmar. Håll tummarna!!

Hos gynekologen

Förlåt om du som läser kanske snart ska käka eller så men jag känner att jag måste skriva av mig.

Ja idag har jag varit och lämnat cellprov. Alltså det skrapas ett cellprov från livmodertappen så man tidigt ska kunna se om en kvinna har eller har risk att utveckla livmoderhalscancer. Det är nu tredje gången som jag särar på benen för en främmande äldre dam. Känns skönt att det är gjort, för nu dröjer det 3 år till nästa gång. Förhoppningsvis! Jag har alltid inbillat mig att gynekologer, medans de kraffsar på livmodertappen, är tillsagda att säga att deras patienter är fina där nere för att avskräcka besöket lite. De två tidigare gångerna har jag fått höra det och alla mina kompisar som berättat om deras gynbesök har också fått den komplimangen. Men nu blev det faktiskt ett undantag. Den här gynekologen sa inte alls mycket, hon var snarare lite fummlig av sig. Jag var inställd på att få nån komplimang, precis som tidigare men icket. Då ställer man ju sig den frågan, att man kanske inte är fin där nere. Men jag vet ju att alla ser olika ut och alla är unika. Om jag ska vara helt ärlig så skiter jag i vad en främmande kvinna säger om mitt underliv, men för att vara lite proffisionell så kunde hon klämt ur sig och iallafall frågat om jag varit hos gynekologen tidigare eller inte. Tur var väl det att jag hade det, för tänk om jag var "nybörjare". Det hade nog varit läskigt. Hur som helst så kommer jag få provsvar så småningom, med ett brev i brevlådan.

Tänk vad bra ni killar har det som slipper visa hela paketet för en främmande karl som klämmer och känner.



Stressmorgon

Åkte sent på kvällen till Öjebyn igår och Gustav förhörde mig på lite jägarfrågor. Sen gick vi en kvälls promenad med hundarna och gick sen för att sova, för Gugge skulle ju upp tidigt. Det är så himla mysigt att somna på hans bröst så det går inte att beskriva med ord. Det saknar jag mest med att vi är särbos :-(

Shit vad stressig morgonen sen blev, vakna vid 6 då Gugge steg upp för att åka till jobbet. Då tog han ut hundarna så de fick morgon pissa. Sen somna jag om och klockan ringde nån timma senare, så var det frukost till hundarna och sen  packa ihop deras mat och skålar för att gå en snabb promenad i öjebyn och sen åka hem till Skellefteå igen. Hunnit plugga ett tag och ringt några viktiga samtal. Jag måste försöka plugga all ledig tid jag har nu, för jag vill verkligen klara jägarprovet. Sessan verkar komma bra överens med mina katter redan, det är bara Panter som morrar åt henne när hon kommer för nära.


Ett kort på då Sessan sov i Nybyn sist jag var dit.

Väntan

Sitter här och väntar på ett samtal om det blir så jag måste till Pite ikväll eller inte. Allt hänger på lite aska. Medans jag väntar sitter jag och pluggar jägarfrågor.... Som Gugge brukar säga: Sandra (jag) hatar att inte veta! Tror jag måste ha lite framförhållning för att känna mig lugn..

Ajja, jag blir ju inte dummare at att plugga lite extra iaf.

-------------------------------------
Uppdatering:

Gugge ringde nyss och det blir att åka till Pite ikväll.
Ska då sova där tills imorn, och ta med mig lill Sessan till Frostkåge :-)

Alexandras konfirmation

Nu har jag nyss kommit hem från Alexandras konfirmation, alltså min systerdotter.
Solen värmde och var himla härlig, vi bjöds på jätte fin dukning och gott fika efteråt.
Smörgåstårta och jätte goda kladdkakemuffins som Alexandra hade bakat :-)

 

Här kommer dagen i lite bilder!


 


Urk!

Suttit och pluggat hela kvällen i tre timmar!!! Gode duktig jag känner mig, men är mycket mer som ska in i min lilla hjärna. Det blir varje dag nu fram till onsdag kväll. Varför ska man alltid spara allt till sista dagarna.. när man haft flera månader på sig. Är jag ensam om att spara pluggandet tills det börjar bli dags för sjävla provet.. Typ kvällen innan brukade jag alltid plugga gärnet till de flesta ämnena, varför skjuta på det så himla länge för?! Fast nu började jag ju faktiskt 6 dagar innan provet hehe :-) Ska bli ENORMT skönt när det väl är över!!

Djuren där ute i skogen, snart får ni passa er för mig ;-)



Fixat stuffs

Varit till Solbacken idag och fixat lite grejer tillsammans med min kära mamma. Jag köpte bland annat tre stycken 3 meter långa plaströr för elkablar. Fast jag har tänkt såga till dem och använda dem till Citas agilityhinder :-) De är lätta och runda så hon inte kan göra sig illa på dem när vi tränar agillity. Sen har jag hunnit måla andra och sista varvet med första färgen på hindrena. Färgen är lila haha.. knall lila typ ;-) Kan bli spännande! På Jula köpte jag också en cykelhållare till kulan baki bilen min. Behövdes verkligen förra sommaren, haha ligger bara ett år efter :-P Endast 99 spänn! Köpte även en cykeldator som jag också tänkte köpa förra sommaren men blev inte heller.. Så nu kan jag hålla koll på hur långt Cita springer och hur fort hon springer, när vi far ut på våra cykelrundor sena sommarkvällarn eller tidiga mornarna :-D Ska bli intressant sen att utforska lite andra vägar med Cita när vi flyttat till Pite :-)

Bilder från en härligt cykeltur med picknick 2008 :-)
Det kommer garanterat bli fler sådana här mysiga picknickar i Pite!!







Hemma gjorda agilityhinder

I höstas byggde jag ihop två 3 stycken agilityhinder. Två höjdhinder och ett långhinder. Jag tog in dem för drygt en vecka sen så de fått torka upp ordentligt även om de stått under tak i vinter. Men jag upptäckte att jag gjord dem lite för korta så jag spikade fast en till nivåskillnad på dem igår och slipade dem från vassa kanter och stickor. Så idag har jag börjat måla dem. Kommer nog ta ett tag, för jag ska måla dem i olika färger och vill att färgerna ska torka emellanåt. Kommer visa resultatet när det är klart. Så här ser hindrena ut iaf. Stadiga men inte för tunga eller klumpiga :-) Kommer bli lättare att träna Cita på hemmaplan nu när jag har lite fler hinder, så man kan börja bygga en liten bana och träna på tid i.


Idag är jag hundvakt åt Wolf, medans Andreas jobbar. Vi ska gå en lång promenad runt byn i det fina vädret och de ska få busa tillsammans utomhus medans jag sitter i solväggen :-)

Jägarkursen

Igår var jag till stan på en genomgång i jägarkursen jag går. Vi bestämde då att nästa onsdag den 28 april blir det att först skriva ett testprov och sen det riktiga provet. Kommer kännas skönt när teorin väl är över :-) Så det blir mycket pluggande närmsta dagarna. Jag hoppas jag klarar provet på första försöket!!!! *Hoppas Hoppas*

Duschat djur på rullande band

Idag har jag duschat Cita och Annika. Cita släppte en hel del hår så vi får väl se om det var sista rycket på hennes fällning eller inte.. Schampot ska tydligen ta bort överflödig fällning och skynda på det hela. Från Annikas päls kom det både spån och små kvistar haha! ;-P Nu luktar båda gott och fräscht. Jag får se om det blir att duscha Panter och Clara idag också. Panter är då fortfarande ute så han kommer nog in ikväll. Clara fick också vara ute några timmar idag. Hennes sår har läkt så fint så jag tyckte det var dags nu :-)


Några dagar i Nybyn

Åkte som sagt till Nybyn söndags för att jobba mån-tis,
skulle ta hand om fuse och hundarna eftersom Berit och Stefan skulle på en liten studieresa.
Söndagkväll passade jag och Gugge på att byta däck på min bil.

 

Cita hon fick ligga på kraftfodersäckarna så hon inte skulle vara ivägen.
Där låg hon och spanade på vad vi gjorde för nått :-)




Dom var gode så leriga vinterdäcken, så det tog ett tag att få dem rena från sörjan.


Jag gillar när det är dags för att byta till sommardäck för bilen får ett helt annat utseende med sommarfälgarna på. Jag passade på att tvätta bilen också, så nu blänker hon (än så länge) :-)

 

I fuse gick det bra att jobba, hade ju en praktikant så lite hjälp fick man med skrapandet och att blanda foder :-) Måndag eftermiddag krånlgade det lite och Gugge fick svettsa ihop en robotgrind, sen var det två strömavrbott under dagen. Men förutom det så har det flytit på gallant. Just deras ladugård är rätt lätt att bara hoppa in i när man inte jobbat där på länge. Dessutom hade Berit skrivit en bra lapp på vad som skulle göras som man kunde kolla på så man inte glömde något. På tisdagen gick det som sagt så bra i fuse och inget krånglade, så jag passade på att tvätta robotrummet, skura golvet i fikarummet och pyssla på med lite sånt när det fanns tid.


Egon och Cita myser :-)

 

Jag gick en låångpromenad med alla tre hundarna och lilla Sessan (som i vanligt fall brukar var ett vilddjur med mycket energi) gick direkt till sin säng när vi kom in och där sov hon nästan 2 timmar :-) Hon är nog sötast när hon sover haha ;-)


Söndag

Nu ska jag lasta in sommardäcken i bilen, packa det sista och sen bär det av mot Nybyn där jag ska jobba några dagar. Ska bli så skönt att få träffa Gugge igen :-)

Jobb


Nu har jag sökt jobb i Piteå igen.
Det känns väldigt rätt, mer säger jag inte.
Nu är det bara att hoppas!!

Nya fiskar

10 stycken Kilfläcksrasbora


Passade på när det var extra pris på dem.
De tog genast plats i mina zebrafiskars stim och bildade ett stort stim tillsammans :-)
Det kommer nog trivas utmärkt i min 120 liters undervattenvärld.

 




Vem vågar man lämna sin hund till?

Gått på stan idag med mamma, Jenny och Thilde och varit på jakt efter en armbandsklocka till min bror Andreas som fyller 30 nu i Maj. Andreas följde med oss så han vet redan om det. Vi tänkte det är ju bäst han får välja själv :-) Tillslut fastnade han för en jätte fin en som vi köpte åt honom, men han får inte den förns hans födelsedag såklart :-P Vi träffade Henke också och tog en fika. Winerbröd! ;-)

När vi kom hem så trodde jag allt hade gått bra med Cita som pappa var hundvakt åt den korta stunden vi var borta. Men som vanligt så hade han inte haft koll på henne. Så det var SISTA GÅNGEN han skötte henne, det är då ett som är säkert. Fast än jag sa HÅLL ALLTID ett öga på henne. Han ska inte ens få ha henne några minuter från och med nu. När man lämnar bort sin hund hos nån för att man tror de kan hålla ett öga på henne och det händer sånt här när man kommer hem så blir man bara ledsen och besviken!!! Pappa förstår inte hur viktigt det är att hålla koll på henne. Hon kan ju stoppa i sig allt möjligt skit och bli sjuk!! För när jag och Gustav inte är med henne så protesterar hon och hittar direkt på rackarbus, riktigt för att visa oss att hon minsann också ville följa med oss!!
Förra gången mamma och pappa var hundvakt då fick jag veta av grannarna att en lös schäfer hade sprungit nere på vägen dom dagarna. Men pappa visste inget.. och det kunde ju inte vara Cita??!! Men klart som fan att det var hon... Hon är snabbare än vad man tror. Konstigt att hon aldrig gör något dumt när hon är med mig???!

Nu idag hade hon alltså rivit ut hela sopkorgen (som var proppfull) över hela golvet. Bitit sönder och rivit i allt pappper som fanns i den och ätit upp några äckliga lakrits godisar som jag inte tyckte om och som jag hade snört i sopkorgen.

Vart var pappa då?! På nedervåningen, snarkandes på köksoffan kanske??
Nej, ALDRIG mer!!!





Fröken fräken


Fräknarna har börjar krypa fram på min näsa ;-) Då ÄR det VÅR!! ;-D


Cita och Wolf

Sitter i Drängsmark hos brorsan. Jag har cyklat hit med min underbara chäfer och ska senare ikväll cykla hem igen :-) Det märkts att hon tycker det är kul att sträcka på benen ordentligt. Min fina tjej.

När jag kom hit så satt jag och mamma (som är hundvakt åt Wolf) ute i solen en stund medans hundarna busade i snön :-) När solen gått i moln bjöd hon på nybakad sockerkaka med citronsmak, smaskens! :-)

Sen satte jag fast Wolf i springern bredvid sykeln, för jag tänkte kolla om han gick att cykla med. Först gick vi en bit så han vande sig att sitta fast i cykeln och så han även fick pissa av sig lite. När jag tyckte han var redo så satte jag mig på cykeln och trampade försiktigt för att sedan börja trampa normalt. Det visade sig att Wolf var en naturbegåvning :-) Han brydde sig inte ett smack om cykeln, utan han travade på glatt som om han inte gjort annat. Sen mötte vi en hund så jag stannade för säkerhetskull, det gick bra. Hundarna vi mötte var visserligen gode heta, skällde mycket och ville fram till Wolf. Men jag nöp han i örat en gång för att distrahera honom, han tittade på mig och satt bara medans hundarna passerat. Vi fortsatte och vände efter en kort bit. Jag fick hela tiden vara beredd på att han kunde kasta sig i diket ibland. Vilket han gjorde till en början. Men han lärde sig fort :-)

När vi kom hem så var det en trött, nöjd och snäll hund som gick och la sig för att vila :-)
Det är gode skillnad på att cykla med Cita eller Wolf. Cita tar korta och söta steg, medans Wolf tar långa och mäktiga steg haha, nästan lite klumpigt. Man ska ju tänka på att han är ung ännu och absolut inte cykla långa sträckor med han.

Cita


Wolf

 

FY FAN !!!!

Fyra killar, ca 20 år eldade upp en kanin levande. Först hällde de tändvätska över den och sen tände de på.
Killarna har filmat allt och klippet visades i de lokala nyheterna på TV4. I klippet kan man höra killarna hånskratta när kaninen springer runt runt och brinner.
Nu står alla fyra åtalade för djurplågeri.


Synd att Sverige är ett sånt jävla fegt land som inte ens kan sätta hårda straff på djurplågeri! Politikerna borde skämmas som inte tar tog tag i det för 30 år sen!

Att någon så sjuk människa kan ens tänka tanken att göra något sånt fruktansvärt. Hade jag sett det med egna ögon så hade jag nog misshandlat killarna så brutalt att de inte kunnat gå dagen efter. Fy fan att sådana äckliga människor får finnas vid livet!!! Jag blir så ARG!!!!

Dessa killar måste ju vara helt jävla förståndshandikappade som gör något sådant!

ARG, ARG, ARG, ARG!!!



Kaninen på bilden har inget att göra med texten.


Ljusparty

Ja nu kan man säga att man varit på ljusparty. Eller ljusvisning, vad man nu vill kalla det :-) Det var iallafall trevligt och vi blev bjudna på fika :-) Sex lotter köpte jag också men som vanligt ingen vinst. Men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven.. hej hopp trallalla tralalla lalla laaa! Mor min hade turen och vann på andra vinstchansen, så hon valde sig tre fina ljusstakar från vinstbordet :-) Anton hade lika otur som jag. Även om jag trodde det skulle vara roligare så hade jag endå himla trevligt med min älskade mamma och kära vän med hennes snälla barn. Tack!

Inget var billigt eller ens lagomt billigt. Så från katalogen beställde jag en söt trädgårdsmyra, alltså en vitovljushållare som liknar en gigantisk myra. Den fick jag på 33% rea. Jag gillade den från första stund, och tror den kommer plattsa bra på vår uteplats bland blommorna :-) Hade jag haft pengar så hade jag även köpt en snigel som var i samma stuk och också väldigt söt, men plånboken säger stopp. Nöjd är jag iaf med min gigantiska HÄSTmyra! ;-)

Haha va tycks?!

Ljusvisning

Tvättmaskinen har gått för fullt idag, känns skönt att ha rena käder igen ;-)

Ikväll ska man tydligen på ljusvisning. Vad det exakt innebär vet jag inte riktigt, så jag får återkomma med den informationen. Jag fick helt enkelt en inbjudan av grannen när jag var ute med Cita på promenad idag. Skulle gissa att det är ungefär som tuperwearpartyn fast med ljus istället :-) Men vi får se! Jag bjöd även med mig mamma, syrran och min vän Roos med barn. Fast syrran hade tyvärr andra planer. Det kommer säkert bli en trevlig kväll :-)

Jag hoppas på att få se några coola ljus :-)


Följ min blogg enkelt


Vill du helt gratis och enkelt prenumera på min blogg..

Klicka på ikonen

bloglovin


Skatteåterbäringen!


I år slipper jag bli återbetalningsskyldig.
Så nu är det bara att deklarera och se fram emot midsommar :-)




Premiären på cykeln

Första cykelturen med min fina chäfertik idag :-) Hon fick springa i hennes specialsydda strumpa för att skona nyligt skadade trampdynan, som håller på läka. Solen sken som vanligt över oss, och jag minns snart inte när det var dåligt väder sist ;-) Fast att jag nu skrev det kanske jag snart får ångra..

Clara den lilla hårbollen, har blivit sämre :-( Hon surar mest under sängen. Ganska troligt för att hon har ont så jag tryckte i henne en dos mot inflammation och för smärtstillande idag, ska ge henne det dagligen nu en tid framöver, så kommer nog svullnaden ge med sig. Min lilla stackare :-(

Tur att hon har Cita att värma sig mot och känna sig trygg med



Underbar dag

Dagen började med att jag trodde det var onsdag och jag brusade upp mig för att jag trodde pappa glömt att ställa ner soptunnan vid vägen för fjärde gången på raken haha ;-)

Sen har jag hunnit gräva mig in i växthuset och hämta lite fler plastkrukor att plantera i. Så jag omskolade de sista blommorna idag, Mariaklockorna och Smultronen. Hoppas de bli stora och fina nu :-)





Sen åkte jag och Andreas till stugan med hundarna.. där mamma befann sig. Solen strålade och värmde så härligt och man blev så glad av det fina vädret. Kort därefter kom Ulla men med schäfern ilo :-) Hundarna busade av sig i snön och sen gick vi en härlig promenad i vårsolen. Drygt en timma blev det.. och HÄRLIGT var det! :-) Snart är sommaren här! Cita har fortfarande en sårig tass sen hon skrapade upp den så mamma var gullig och sydde en strumpa till henne. I galontyg så hon inte blir blöt igenom den eller nöter onödigt mycket på den skadade tassen. Den satt perfekt under hela promenaden och hon brydde sig inte speciellt mycket om den :-) Vi får se om vi tack vare strumpan kan ta oss en liten cykeltur imorn :-) Tusen tack mamma!






Här är en något förskenad bild på skadade Cita.
Stackarn, men hon börjar bli bra :-)


Nytt i garderoben

Tänkte bara visa en sak som brevbäraren kom med för drygt en vecka sen.
Ett par leggings.
Använde dem första gången nu under påsken, till min gråa stickade klänning,
och jag kan bara säga två ord: Love them!
Sköna, ursnygga och helt MIG helt enkelt :-)


Myslördag

 

Idag har jag ägnat några timmar åt att omskolat alla petunier och lobelier,
så de kommer förhoppningsvis att skuta iväg i väldans fart snart :-)

Sen hade mamma tagit fram fisk som vi skulle äta så jag erbjuöd mig att göra maten.
Kokt mandel potatis, smörstekt torsk med lime och ungsbakade tomater med ost! ;-)
Kan det bli godare lördagsmiddag.


 

Jag och mamma satt ute i det fina vädret en stund på kvällen, vid 18 tiden.
Bjuder på några bilder

 


Biljävlar!!

Känner att jag måste skriva av mig lite!



Ni vet i Skellefteå. På Solbacken. Mellan Jula och Willys. Där finns det en väg. Jag kom körandes från blomsterlandets håll och skulle mot rondellen för att sedan köra upp på E4:an. Alltså så måste jag passera ett övergångställ.

På höger sida om övergångsstället står det två kvinnor med en rullstolsbunden man. TVÅ bilar framför mig stannade inte och släppde över dem. När jag kom fram till övergångstället så stannade jag för att vänta tills fotgängarna passerat. TRE bilar från motsatt håll stannade INTE trotts att jag redan stod still. De måste ju ha sett de två kvinnorna och den rullstolsbunda mannen, eller åtminstone sett att jag stod still med min bil??! Den första bilen räckte jag Fuck You åt, den andra bilen räckte jag dubbel Fuck You åt och den sista bilen som susade förbi utan att stanna tutade jag åt och öppnade min ruta för att de riktigt skulle se att jag räckte Fuck You åt dem! Tillsut när det inte kom nån bil så passerade de två kvinnorna och den rullstolsbunda mannen. Alla tre nickade och hälsade tack till mig när de gått över. Men ska det verkligen behöva vara så??!!

Ska fotgängarna måsta tacka bilisterna för att de faktiskt stannar när det ska vara en självklarhet?!

Kan det ha att göra med att fotgängarna var mörkhyade eller handikappade?!

Eller kan det ha att göra med att bilisterna helt enkelt hade för bråttom för att kunna stanna?!

Att bilisterna inte såg fotgängarna kan de inte skylla på?!
Eftersom alla tre stod helt och klart synligt i trafiken!

Jävla BILJÄVLAR!! >:-(

Misstänker att Clara blivit påsatt



Eller ska man kanske kalla det frivilligt våldtagen. Varför ska katter vara så våldsamma när det kommer till sex?! På den tiden annika fortfarande hade livmodern kvar och sprang ute och friade till kattgubbar, då kom hon in med en helt kal fläck vid nacken och småsår på kroppen. Det resulterasde alltså i att hon blev med kissebebisar.

Nu iförrgår så var Clara utomhus med de andra två katterna men hon syntes inte till på hela dagen. De andra katterna kom in när det började skymma precis som vanligt. Även om jag gick länge bland alla uthus och letade och lockade på Clara så varken hördes eller syntes hon till. Jag tänkte ja ja hon får väl vara ute i natt, och så blev det.

Dagen därpå, alltså igår morse när jag vaknade satt en uppburrad liten katt med stora gula stirrande ögon på bron. Det var en liten Clara som ville in, hon var blöt i pälsen eftersom det regnade lite smått just då. Hon gick direkt till matskålarna och gluffsade i sig mat. Sen gick hon och la sig i min säng. Helt slut och trött i hela kroppen, hon reagerade inte på att jag sa hennes namn flera gånger, hon ville inte ens öppna de gula vackra kattögonen. Jag lät henne va.

Kring 18.00 samma dag så hörde jag ett gläffsande gurglande ljud från henne. Jag gick fram och hon skakade på huvudet och blodet sprutade. Hon låg på min sovkudde för tillfället och den blev alldelles blodprickig och det kom även på lakanet. Jag blev rädd och tog föriktigt i henne för att kolla vart det kom ifrån. Just under hennes haka var det en kal fläck och inge hår, precis som det brukade vara på Annikas nacke när hon haft en flört med en kattgubbe. Förutom att Claras även blödde och hade ett djupt hål av ett kattbett just under hakan.

Jag vet att hon kommer bli bra så småningom, hon behöver bara få vara ifred från de andra katterna ett tag, och jag tvättar hennes sår med sårsprit och ser efter hennes sår ofta och kollar hur hon mår :-)



För katter är det ju normalt att kattgubben biter tag i honan och håller fast henne på marken.
Men varför ska katter måsta vara så hårdhända när de ska para sig?!

Är det en kattgubbe som varit på henne eller är det i själva verket bara en vampyr som lurar där ute i mörkret?!

Har min lilla kissemisse blivit av med oskulden?!

Blir det kattbebisar till sommaren?!

Sandra älskar sin Gustav ♥


Det finns ingen på denna jord som jag älskar så mycket som dig.
Jag finns för dig dygnet runt och jag kommer alltid att älska att vakna bredvid dig och somna bredvid dig. Du tar upp en stor plats i mitt hjärta, en plats som aldrig någon kommer kunna ta ifrån dig. Du fyller stor glädje i hela mitt liv och du får mig att skratta som ingen annan. Du är som en sol som skiner fast än den är bakom molnen. Du är bäst och en person värd att älska! Du har dina brister precis som alla andra har sina, men ingen är ju perfekt och jag älskar dig precis som du är. Vi känner varandra väldigt väl och jag har hittat min pusselbit.

Med DIG är livet vackert!

Jag älskar hela dig, från topp till tå, innifrån och ut
Du är helt enkelt mannen i mitt liv. 



Hundbädd

Beställde en ny hundbädd till Cita för ett tag sen. Trodde jag bara beställde nytt galonöverdrag till hennes gamla bädd, men tydligen fick jag en helt ny bädd. Ajja den tycker den är skön och trivs den. Det är huvudsaken :-)


Gröna fingrar

Idag har jag hunnit äta frukost och rasta Cita på morgonen (som för övrigt verkar mycket bättre i den skadade tassen). Sen har jag suttit ett bra tag och planterat om mina små bebisblommor. Ca 100 tagetesplantor blev det. Sen var jag snäll och planterade om pappas tomater också. Resten av mina små söta plantor får jag skola om lite senare, för de behöver växa till sig lite för att klara den gödslade jorden och omställningen lite bättre. De är dem som syns till vänster på bilden. Jag tycker det är kul att odla fram egna sommarblommor och verkligen se hur de utvecklas. Jag kommer måsta ge bort ganska många av dem, för alla kommer ju inte att rymmas på våran balkong hehe.

Mina små bebisblommor ;-)




Jag 23 år

Ja man har hunnit fyllt år också. I måndags rättare sagt.
Dagen började med frukost på sängen och massage av min andre hälft.
Sen blev det kalas med go fika och tårta. Mycket trevligt, fulla köket blev vi :-)
Roos, Anton och Anna kom med en fin teckning och en snigel till akvariumet mitt :-D Tack.
Den trivs bra där bland de andra fiskarna, bra på städa är den också, ganska söt faktiskt ;-)



Fick för några veckor sedan en tidigt födelsedagspresent av älskling.. nämligen ett par slalom skidor, pjäxor till dem och stavar. Jag trodde inte mina ögon när jag öppnade dem. Ett helt slalomkit. Till mig?! De var så fina så jag hade nästan svårt att ta emot dem. Så nu äger jag ett par egna :-) Har endå hunnit åkt en hel del med dem, får se om det kommer hinnas nå mer innan säsongen är slut. Tack åter igen underbara Gustav



Bilder från kalaset





Påsk helgen

Oj Oj Oj, påskhelgen var minst sagt crazy!!! ;-D
Det gick upp och ner men oftast upp. Vi åkte i backen så benen höll på ramla av och att åka slalom när man är bakis piggnar faktiskt upp en. Afterski stod på chemat och sen ut i backen igen. Ramlade gjorde man ju några gånger, men det hör till ;-) Upp tog jag mig och ner kom jag definitivt. Det blev mycket thjo och tchjim under kvällarna och pizzor flög medan ölen sprättades allt eftersom. Efter flera timmars åkande i backen så var ett bastubad mer än efterlängtat under kvällarna. Det fotades en hel del och några pinsamheter fångades på film.

Haha, tro mig det var en helg att minnas.










Påsk i Kåbdalis

Igår kväll var jag duktig och bakade snoddas, chokladbollar och hallongrottor.
Mamma ska vara snäll och baka bullar innan måndag, så jag slipper det :-)
Idag åker jag till Piteå för att handla mat inför helgen med Älskling.
Sen blir det att rulla bilen mot Kådalis på fredag morgon. Där vi ska befinna oss hela helgen.
Jag, Gugge, Erik, Emma, Tobbe och två bröder till Tobbe har hyrt en stuga.
Det kommer att bli mycket slalom och fest hela helgen.
Andreas ska vara snäll och ta hand om Cita medans jag är borta :-)

Glad påsk allihopa!!

Mina snygga pjux och skidor ;-)

RSS 2.0