Tredje dagen i Kronogård

Sista dagen på vår underbara helg blev det bara att packa ihop våra grejer,
ta ut skotern för en sista sväng och sen betala hela kalaset ;-)

Vi åt i Kåbdalis innan hemfärden cokså.
Men sopm sagt.. en UNDERBAR HELG!!!


Andra dagen i Kronogård

Här kommer lite info från vår andra dag i Kronogård, Lördag.

Fyra hela och underbara år har vi nu varit tillsammans. Jag
Du!
Det firade vi med att åka 3 timmars hundspann i Kronogård. Fast det blev 4 timmars hundspann :-) De fyra timmarna kändes som max 2 timmar. Tiden gick så fort och jag ville gärna åka mera. Men kanske nån fler gång i livet. För det är ju inte gratis om man säger så, host host.. även om vi fick en extra timme :-) I de fyra timmarna ingick även en "vildmarkslunch". Det var 11 stycken Sibirien huskies som drog oss :-)

Här kommer några helt underbara bilder från turen.



Jag kunde såklart inte låta bli att gosa med hundarna :-)
Här gosar jag med 10 åriga Doris.


Världens vackraste ögon! ;-)


Vi två.                Vilopaus.



En 2-årig border collie vid namn Hipp, brukade alltid följa med hundspannet fast han springer lös bredvid som en liten maskot. Han var himla fin och ibland ville han valla de andra hundarna :-) Här ligger han framför hundspannet med sina färglada sockar för sina sköra tassar. Söta Hipp ;-)
Längst fram i spannet ser ni också ledarhunden Rikos som bara var 2 år och det var hans första säsong som ledarhund. Jag skulle nog säga att han är född till det. för tydligen så skällde han mest och var rent ut sagt galen när han drog spannet tillsammans med en annan ledar hund, som i det fallet var en äldre tik. En dag så gick han bara och satte sig bredvid ledartiken och tittade på husse. Så husse satte honom längst fram i spannet och sen dess har han varit lugn och sansad när han styrt spannet. Han ville alltså inget anna än leda gruppen :-)




Efter hundspannsturen så tog vi skotern och körde några mil. Det var härligt och bara fridfullt och härligt att få njuta av det vackra landskapet. Cita fick sin motion och var gladare än gladast som vanligt ;-)


Vårt fyra års jubilemum avrundades med en god middag med rostbiff, potatissallad, rostat vitlöksbröd på vedkaminen, grillad majskolv och kex och ost som efterätt ;-)



Kort och gott!

En UNDERBAR dag med de två jag älskar mest i hela världen..

Gustav och Cita





Orkidéer

Jag fick VG på matteprovet!!!
Fy fan vad glad jag blev. Det trodde jag aldrig om mig själv. Men där ser man..

 

Idag har vi varit hos syrran på kalas, för hon fyller år idag.
Jag köpte 20 vita tulpander till henne, för jag vet att hon gillar vitt :-P

 

Innan det så var jag och mamma på solbacken och strosade omkring,
vi gick bland annat in på blomsterlandet och kollade in alla fina orkidéer. Det är nämligen orkidée vecka nu så det är en expert där som omplanterar ens orkidéer och ger en råd och tips. Eftersom jag fått VG på provet så unnade jag mig en egen orkidée för att fira ;-) Så nu står den ståtlig som en fura i fönstret i Frostkåge.

Nu gäller det bara att få den att överleva också ;-)

 


Första dagen i Kronogård

Här kommer lite info från vår första dag i Kronogård, Fredag.

Vi gjorde genast upp eld i vår stuga för att den skulle bli varm. Sen begav vi oss ut med skotern och en matsäck fylld med grejer för att kunna tillaga renskav med bröd, varm choklad, kaffe och såklart falukorv att grilla ute i skogen med senap på ;-D Vi körde drygt en mil enkel väg innan vi stannade till för att tillaga mat att fylla magen med. Cita blir alltid överlycklig när vi startar en skoter och denna dag var inget undantag. Hon skällde på skotern och hoppade runt i snön av glädje. Hon fick springa mycket bredvid skotern, men då och då lite emellanåt så tog vi upp henne på skoter så hon fick åka en bit och vila. Även om hon var väldigt lycklig ute i skogen och även om hon älskar att springa bredvid skotern så var hon ändå lycklig när vi kom hem till stugan på eftermiddagen. Där fick hon en efterlängtat måltid och ett ben att tugga på. Det var en nöjd hund som fort somnade den kvällen :-)

Vi åt varmkorv med bröd på kvällen och tog oss var sin kall öl ;-)

 

Här kommer några bilder från fredagen i Kronogård.
Mer bilder och filmer från helgen kommer senare.

(De små bilderna är klickbara)


Mina två kärlekar


Stugan

 

 


Helgen som var

Helgen var helt underbar. Mer info och bilder kommer.

Utmaning

Fick en utmaning av  Erik. Brukar tycka utmaningar är rätt jobbiga och oviktiga men
bara för att det är du Erik så tar jag mig an den :P


-Varje "spelare" börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.

-Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.

-Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dem veta att de blivit tagna och att det ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag svarar ALDRIG när det ringer från skyddat nummer, oftast är det ju faktiskt nån som man inte vill prata med.

2. När jag kör bil själv brukar jag låtsas att jag är en taxichafför eller busschafför.

3. När jag var liten hade jag en hemlig kompis. Eller snarare en hemlig häst. Som följde mig vart jag än gick, blev ibland nästan irriterad på den för jag fick aldrig vara ifred.

3. Jag älskar att se på film, men kan störa mig fruktansvärt mycket på personer med knastrande popcorn i käften och smaskande med öppen käft. Jag brukar helt tappa bort mig i filmer ibland bara just p.g.a det. Men det fula är att när jag sitter själv och ser film då kan jag ibland komma på mig själv smaskandes nästan hur högt som helst.

4. Förut hatade jag allt som hade med mode att göra, men nu börjar jag faktiskt gillar det.

5. Jag är snart 24 år och fortfarande mörkrädd. Men bara om jag är själv är utomhus, och särskillt när det blåser.



Roos

Erika

Emma

Sanna

Elin



Kommer bli en härlig helg

Nu har jag packat och ska strax bege mig till Gustav i Piteå. Därifrån ska vi till Nybyn och sova en natt sen vidare till Kronogård. En hel helg, bara jag, Gustav och Cita. Bo i en stuga med bara vedkamin, ingen el och inget vatten. Vi kommer göra härliga skoterutflyckter tillsammans, grilla korv och steka älgskav över öppen eld. Åka hundspann i tre timmar och käka mitt ute i skogen. Jag tror vi kommer ha de super mysigt och trevligt. Att leva nära naturen det är något som båda jag, Gustav och Cita trivs utmärkt med. Vi kommer ha jätte härligt. Det enda som jag kan tycka är lite småtråkigt är att vi inte kan duscha på hela helgen, men det får vi leva med ;-)

På lördag den 27/3 2010 har Jag och Gustav varit tillsammans i 4 härliga år.
Så det ska vi fira i stugan med levande ljus, en brasa som sprakar, vin, kex och ost ;-)
Det blir grejer det :-D



Matte provet är gjort

Tydligen så är det många som sett mig i tidningen. Många på Miroi nämnde att de sett mig där och tyckte det lät intressant med min idé. Så det känns ju kul :-) Hur som helst så har jag nyss kommit hem från stan där jag skrivit prov i 3 timmar.. Det känns som ett Godkänt, men man vet ju aldrig. Magnus sa det kan ta upp emot två veckor innan det är rättat och jag får veta hur det gick. Det tycker jag är lite slött, men men.. då får jag vara nervös i två veckor då, haha :-P

Jag hoppas jag klarade det och kan säga Bye Bye till den här matteboken.
*Hoppas, hoppas*


Ko-Snack

Idag har det varit lite stunder utomhus i härliga solen. Busat med Cita i snön och cykeln min fick åka fram ur förrådet, skruvade åt fotstödet som satt lite löst och sen ska jag tvätta upp den och smörja kedjan. Otroligt nog så var det tillräckligt med luft i däcken :-) Jag och Cita kommer nog hinna med några härliga cykelturer här i Frostkåge innan vi drar flyttlasset mot Piteå.

Pluggats matte har de blivit också, och mer kommer det att bli imorgon på morgonen.
Suck! inte roligt. Men imorn är det ju prov som gäller efter lunch! Jag hoppas på G. *hoppas*.

Ikväll har jag varit hela fyra timmar hos bönderna Mikael och Maria. De såg min artikel i tidningen och ringde mig för att prata jobb och ville jag skulle komma förbi och prata lite mer. Jag åkte dit idag vid halv fem och kom inte därifrån förns halv nio! Haha FYRA hela timmar med massa ko-snack :-) Det var himla trevligt och vi skrattade mycket. De tyckte det var synd jag skulle flytta till Piteå, för de tyckte jag verkade vara en härlig och ko-kunnig tjej.. och sånt känns ju himla roligt att höra. Kor är ju verkligen ett ämne som jag KAN! Kanske bland de enda ämnen jag kan också hehe :-P De såg tydligen direkt att jag var en ko-kännare. För korna reagerade inte på att jag var på besök under hela mjölkningen, annars brukar korna bli oroliga och lite stressade när det kommmer nytt folk i mjölkgropen.

Jag och underbara kossan Svea sommaren 2009.

De sa att jag var välkommen att mjölka när vill, och det känns ju skönt att veta.

Nu har jag iaf duschat och är redo för sängen. Imorn blir det på allvar.. Matteprov!
Shit.. är lite nervös.....




Min dag

* Diskat och plockat undan i köket.

* Tvättat 3 tvättar.

* Studerat mina sådda blommor som nu börjat titta fram ur jorden.

* Städat och gjort ett vattenbyte i akvariumet.

* Promenerat en lång runda med Cita.

Nu fattas det bara att plugga lite matte inför provet på onsdag :-(
Fruktansvärt tråkigt men måste göras...

Bjuder på en bild på stackars Panter
som måste ha tratt så såret kan läka.



Jobb

Sökt jobb idag, i Piteå.
Vi får se hur det går.


Tillbaka till det vanliga

Nu har Gugge åkt tillbaka till Pite och allt blir som vanligt igen. Längtar verkligen tills vi flyttar ihop igen 1 Juni. Ska bli gött :-) I helgen har vi i alla fall haft himla trevligt och mysigt. Fredag åkte vi in till stan för att göra lite äreenden. Köpte hundfoder, och Citas dragsele hade äntligen kommit, den satt perfekt på henne. En svart nordisk sele med reflexer på. Ser ut som denna fast inte orange.

Bilden tagen från Björkis hemsida.


Sen åkte vi på stigs och åt lunch och fikade. Vi satt där ett bra tag och pratade. Det var himla trevligt :-) Sen åkte vi förbi syrran och fick kaffe och satt och pratade nästan 3 timmar. Vi fick även lite hyllor och ek-grejer de haft på toaletten som de nu renoverat om och satt i bubbelbadkar. Det var himla snällt av henne att ge bort dem till oss. Både jag och Gugge gillar ju ek möbler så de kommer komma till användnign i vår nya lägenhet sen :-)

Lördag tog vi sovmorgon och låg och drog oss ett tag. Sen blev det att åka förbi Andreas en sväng och leta mina skidglasögon, men utan resultat. Efter en promenad med Cita så blev det popcorn och en film och bara myspys ;-) Söndag, alltså idag, så tog vi bilen till Klutmark för att inviga mina slalomskidor och pröva backen där. Fast det blir nog aldrig mer att man ids åka där. Backen var väl si så där. Kort och ganska tråkig. Men kul dag var det ändå och toppen väder med strålande sol :-) Cita fyller ju 5 år idag också, men henne får vi fira bättre nästa helg då vi ska till Kronogård och åka skoter och mysa hela helgen :-)



Men hur som helst, en härlig dag med älskling har det blivit.
Nästa helg kommer säkerligen bli ännu bättre och mysigare:-D


Som vanligt..

..så blir det inget bloggande när Gugge är på besök.
Jag har inte riktigt tid ;-D Jag får ta igen det sen :-P

Ny duschad och fräsch

Nu är min andre hälft på väg hit och vi ska umgås här i helgen.. Ska bli kul :-) Idag har jag hunnit städa, dammsuga, renbädda, elda, aktivera och motionera Cita, duscha och ska strax ta mig ett saftigt äpple :-)

Panter är på bättringsvägen, han har fått en tunn skorpa över såret hans :-)

Imorn är det söta Annikas födelsedag så hon ska få en smarrig tonfisktårta ;-) Också blir det nog en sväng till stan för att hämta Citas födelsedags present, köpa kattfoder och hundfoder, tvätta bilen och kanske åka förbi syrran en sväng :-) Sen kanske vi firar att vi fick lägenheten med lite mat inne i stan :-P

Hur som helst, längtar tills jag kan krama om Gugge igen. Vilket är mycket snart ;-) wiiee!


Bjuder på en bild från Gugges utbildning till elektriker.
Det är han som sitter i stolpen med gula kläder ;-)




Härligt


Jag känner på mig att det kommer bli en härlig dag :D

Vi ska bli sambos igen!

YES!!!
Vi fick lägenheten som vi fastnade för.. Det är en superfin 3:a.
Så den 1 Juni kommer vi bli sambos igen, efter 1 år som särbos :-)
Jag kommer återigen att bli Piteåbo och jag kommer kunna umgås mer med vännerna jag har där. Jag tror det kommer bli jädra bra det här!!!

Bye bye västerbotten och HEJ IGEN Norrbotten! ;-)

 

Fy fan vad jag är LYCKLIG!!



Det var alltså meningen att vi inte skulle få den där 2:an som vi älskade så mycket.
Utan vi skulle få en ännu bättre lägenhet!
Yippiiii!!!! :-D

 

Så här ser planritningen iaf ut..

 

 


Kärt barn har många namn

Gladiatorsandal, Romarsandal eler Jesussandal.. vad man nu vill kalla dem :-)
Jag hade velat ha ett par redan förra sommaren, men hittade inga jag fastnade för,
alla var som så klena och tunna i banden.
Så när jag såg dessa blev jag kär. Precis som jag velat ha dem :-D

De passar perfekt, och är mycket sköna att gå i.
Dessa kommer nog användas mycket i sommar.. ME LIKE!

 


Sol, HÄRLIGA SOL!!

Jag ÄLSKAR när solen skiner på himlen!
Man blir så glad :-D

Idag har jag planterat massa blommfrön, tomatfrön och gurkfrön.
Det kommer nog bli himla bra det här. Jag känner redan att jag fått gröna fingrar thihi ;-)
Jag vill bara planter mer och mer och mer..

Längtar redan tills dom ska planteras om..
..okej i alla fall tills man börjar se små gröna grejer spricka upp ur jorden.

Ska bli så KUL att följa mina små bäbis-frön bli stora vackra blommor! :-)


Cat fight

Panter har varit i sitt första riktiga kattslagsmål. Jag märkte det eftersom han låg på samma stol en hel dag och vilade, nästa dag var han redan piggare men hade fått några småsår och ett djupt sår vid ryggraden. Så jag rakade honom med hårtrimmern vid såret och kommer nu att sprita det morgon och kväll tills det fått en skorpa. Så förhoppningsvis kommer det läka fint av sig självt. Katter har ju en himla bra läkningsförmåga.. Nio liv du vet ;-)

Han är fin min Panter, och jag slår vad om att katten han slogs mot är mer illa däran ;-)




Måndag igen

Nu har vi kollat på två lägenheter i Pite. Haha och som vanligt så ska det alltid ske något när man ska göra nått. Gustav fick jour precis då vi skulle åka kolla på en lägenhet, men vi hann kolla på dem under dagen iaf =) Planritningen var helt fuck't up gämfört med verkligheten och den sista och tredje fick vi inte tag på så det blev bara två stycken vi kolla på. Nu återstår det att se hur vi gör? Vad som händer? ...och hur det blir? Det får ni svar på onsdag eftermiddag =)

Idag blir det pluggande här hemma, ska snart boka prov =(
Fast det kommer kännas skönt när det är gjort..




Älgfest

I lördags var vi på älgfest med jaktlaget, det var en upplevelse.
Himla trevligt och stojigt var det. God mat och lotteri =)
Synd bara att Andreas och Gustav inte kunde, men nästa år, då!! =)

 

Det blev över lite ur maten så jag tog hem till Gustav och Andreas så de fick smacka också,

det är ju trots allt Andreas som skjutet det mesta av köttet =)


Oups!


Nu har visst min schäfer tjej börjat lösa hår igen =)


På stan med mamma

Idag har jag haft jätte trevligt på stan med min gulliga mamma =)

Jag fick agera som packåsna åt hennes kassar, men det gjorde jag mer än gärna.
Hon använde upp sitt present kort på 300kr på Duka och köpte lite nytt garn.

Sen köpte hon också en jätte fin sommrig tröja.

 

Jag hämtade Cita från bilen för att gå på Björkis för att prova ut en nordisk sele till henne.
Jag beställde en svart i hennes storlek som de ska sy till reflexband på =) Den blir klockren!
Så för hoppningsvis blir den klar innan hennes födelsedag den 21 mars.

 

Sen åkte vi till Stigs Konditori och jag bjöd mamma på lunch.

Jätte goda varma mackor med ishavsröra inuti och saftig sallad på sidan om,

kan verkligen rekomenter det =)

Till efterrätt bjöd mamma på var sin god kaka.

 

Sists men inte minst åkte vi och hämtade min bil från service. Sen handlade vi på coop.


Tack min underbara mamma för en härlig dag med dig =)
Det måste vi göra om. Älskar dig!

 





Så egna blomfrön

I morse hjälpte min snälla pappa mig att lämnade in min bil på service och det lutar åt att de ska ha kvar den över natten för att byta kamrem och lite annat. Men jag behöver den ju inte så de får ta den tid det tar =) Bara jag har den på söndag då vi ska kolla på  lägenheter i Piteå.

På vägen hem så åkte vi förbi Ica Maxi och handlade lite inför jaktmötet som pappa ska på ikväll. Jag ska nämligen göra 25 mackor till dess som han ska ha med sig.
Sen passade pappa på att köpa såjord och frön till att odla egna tomater och gurkor. Jag köpte fyra olika sorters blomförn som jag nog ska plantera i helgen. Ska bli spännande. Jag tycker det är kul att odla blommor själv. Haha så i sommar ska jag bada i blommor ;-D Fast det blir nog över några plantor som min snälla och söta mamma ska få ta till sommarstugan =)

Bjuder på några biler jag googlade fram på blomfröna jag köpt =)

TÄNK, SNART ÄR DET SOMMAR!





Pappa får hålla sig till att odla grönsaker =)




Cita

Nu är jag hemma. Sitter och käkar en bit ur min SMARRIGA sockerkaka. Tänka sig att jag är så himla duktig på att baka sockerkaka =) Tur man är bra på nå här i världen =P

Ikväll blir det att träna som vanligt med Cita - Lydnad varierat med sök =)
Längtar till sommarn då man kan ta fram tunneln och hindren och börja träna agillity igen.

Bjuder på en film på min vackra hund


MiROi

Idag har jag suttit och pluggat några timmar på MiROi. Booorriiing!

Sen hade jag ett möte med min härliga coach Magnus. Tänka tt vissa personer är så himla lätta att prata med. Han är en sån person. Jag önskar att jag kunde få ha kvar han som coach även när jag flyttar till Piteå, men det går tyvärr inte =/

Efter MiROi var jag förbi och kolla på Citas eventuella födelsedagspresent =) Vi får se.

Slalom

Ett par av denna skulle inte sitta helt fel i min ägo =)
Kanske jag har råd nästa vinter att införskaffa mig ett par egna
så man slipper låna av svärmor eller svägerskan =)


Hundpromenad

Nu har jag gått en 75 minuters promenad i Drängsmark med Cita och Wolf. Det var härligt. Jag fick låna broddar av mamma som man enkelt drar på skorna. Fast dock så var dom rätt gamla och i dåligt skick så jag tappade en av dem längs vägen. Gummit hade spruckit på dem helt enkelt. Men det funkade att gå stadigt på bara en fot. Hundarna drog iaf inte omkull mig =P

Om 12 dagar fyller Cita år, och då brukar vi kunna ta årets första cykelrunda tillsammans.. Vi får se om det blir så iår också. Jag hoppas det. Vägarna är ju rätt fria från is =)




Tis 9 Mars

Idag började dagen med 45 min träning med cita - lydnad & sökövningar. Efter det har jag suttit och räknat matte på Miroi inne i stan. Ska dit imorn igen och räkna mera. Jag har nu gjort klart alla test och håller på med lite repetion inför provet jag snart ska boka. Ska bli skönt när matten är över =D
På vägen hem idag så var jag förbi djuraffärn men de hade inte inne några "kvinnliga" mosaik guramis. Så min pojk-gurami får helt enkelt vänta på en ny partner ett tag till :-)

Nu har jag och Gugge ställt oss i kö på fler lägenheter, i veckan kanske vi ska kolla på dem =) Spännande!

Nu ska jag föbi mamma i som är hundvakt hos Andreas just nu. Tänkte hundarna skulle få busa lite och jag kan vara social med mor min en stund.

=(

Ja nu tycker jag att vi tar en tyst minut för min mosaik gurami tjej. Hon låg helt plötsligt på botten stendöd. Det är osäkert att säga vad dödsorsken kan vara. Mamma hade inte märkt nått konstigt med henne i helgen då hon skötte om fiskarna. Men tråkigt är det ju..

Så nu får jag skaffa en ny tjej till min mosaik gurami kille, så han inte också dör, fast av sorgen till sin älskling..



Helgen som var

Igår kom jag hem från en härlig helg i Piteå men min älskling

Gustav hade haft planer för oss som jag inte fick veta men det gick inte genomföra för det var stängt dit vi skulle. Jag blev jätte nyfiken men fick endå inte veta vad det var för vi skulle tydligen göra det nån annan dag istället =)

Fredagen åkte jag förbi hos Emma och hälsade på, synd att man träffas allt för sällan. Hon visade vad de gjort om i huset och sen bjöd hon på nybakad sockerkaka och vi pratade om lite allt möjligt, mycket trevligt =) När jag sen åkte till Gugge så hade han gjort fläskfile och potatis, mycket gott var det =) Särskillt salladen, mmmm =P Sen såg vi lets dance och solsidan och bara rådde om varandra =D

Lördagen åkte vi till Nybyn för att kolla på Gugges föräldrars nya valp, Sessan. Hon var jätte go och trevlig =) Jag klippte även hennes och Egons klor. Sen gick vi ut på gården för att Gugge skulle pröva sin nya snowboard han beställt, för hans gamla var gode så använd och trasig.

Så här ser den ut..

Sen åkte vi förbi Maito och hälsade på och kollade på det han hunnit gjort om i huset, det blir hur fint som helst det han gör =) Vi åkte och köpte kött och grejer för att sedan inviga hans utegrill för i år. Vi gjorde egna grillspett med fläskfile, champinjoner och paprika på.. de blev SUPER goda =D

Söndagen började med att vi åkte och tankade min bil och kollade på lägenhetsområden där vi vill skulle kunna tänka oss att bo. Sen bjöd Gustav på en fika inne på gallerian. Gott och himla mysigt =) Gugge köpte två spel till hans 360 som vi sedan provspelade när vi kom tillbaka till lght:en. Det ena var inte riktigt min grej men det andra verkade ganska roligt.

Kvällen innan såg vi på filmen World Trade Center, och det är konstigt vad filmer kan påverka en. Ni som redan sett den filmen vet ju kanske vad jag menar. Efter man sett den så uppskattar man det man har mycket mer och blir glad över så lite. I vanliga fall så brukar jag bli irriterad då Gustav sitter och spelar tv-spel länge och jag blir nästan sur för jag vill ju att han ska umgås med mig istället och ta vara på de få dagar vi har med varandra nu för tiden. Många känner nog igen sig?! Men den här gången var det annorlunda. Jag var glad över att bara sitta och titta på honom när han spelade och jag lät honom sitta där några timmar och spela utan att störa honom. Medans gick jag ut med cita på en härlig kvälls promenad och lagade sen middag till oss. Jag var bara så glad och lycklig över att jag faktiskt har en sån fin pojkvän och att han vill ha mig som flickvän. Jag älskar dig Gustav


En härlig dag

Imorse var jag ute och gick med Cita länge i det fina vädret. Sen hjälpte jag pappa att ta bort kraftöverföringsaxeln på traktorn som gått sönder och laga en hydralslang. Efter det var jag ute och busade lite till med Cita i det fina vädret.. och hör och hämpna, alla tre katterna ville ut idag. Så de har varit ute och myst i solen några timmar. Fast in kom de med klickande isklumpar under småtassarna, mina sötnosar=)

Här är några bilder som visar hur mycket snö det är i Frostkåge

Klickbara bilder






Nu har man städat största delen av huset.. kök, hallar, två toaletter, tvättstugan.. vardagsrummet sket jag i för där är jag som aldrig längre och stökar ner. Haha alltså jag sket inte bokstavligt talat i vardagsrummet hahahaha=P

Imorn bär det av mot stan en snabbis och fixa några äreenden.. sen mot Piteå för att umgås lite med väninnan Emma =) Sen blir det fredagsmys med Gustav, sen får vi se vad som händer resten av helgen. Gustav har visst planer för oss men det var hemligt tydligen =P Taskigt tycker jag, för han vet hur nyfiken jag kan bli =)

Före & Efter ;-) Älskar denna schäfertjej så mycket!




Uiack.

Jag känner inte för att åka nån stans idag i det här snöovärdet. Det endå som jag har tänkt göra utomhus de här två närmaste dagarna är att rasta Cita.. och även om det är mysigt att gå ut med henne, just för att hon verkligen ÄLSKAR snön, så längtar jag fort in igen efter första steget utanför tröskeln. Egentligen skulle jag till Miroi idag och plugga matte, jag sket i det. Tappar lusten helt när det är snöstorm ute. Vill helst inte ut på vägarna när det är så här.. Jag hoppas ni har det bra i fjällen Johanna Roos med familj, så ni inte har blåst bort :P

Nu har jag nyss sett några avsnitt av Sex and The City..
och snart ska jag ut och rasta min älskade hund igen =)

p.s. fortsätter det så här så kommer vi ha snö in i juni månad. I hope not!!




Finns de nå sötare

Annika vägrar dricka ur vattenskålen som står på golvet, hon ska alltid dricka ur krukor, vattenkannor osv. Gärna vatten som stått ett tag, eller så sitter hon vid vattenkranen och helt enkelt väntar tills man slagit på den så hon kan drick direkt ur den. Hon är ju en fin dam som vill bli behandlad därefter :P Haha så har hon alltid varit, det vet ju ni som följt henne sen kattunge. Min fina tös.




Föresten vad tycker ni om filmklippen??
Ska jag fortsätta med att lägga in en film då och då?
Jag tycker det är rätt kul att dela med mig av dem =)

RSS 2.0