Tillbaka till det vanliga

Nu har Gugge åkt tillbaka till Pite och allt blir som vanligt igen. Längtar verkligen tills vi flyttar ihop igen 1 Juni. Ska bli gött :-) I helgen har vi i alla fall haft himla trevligt och mysigt. Fredag åkte vi in till stan för att göra lite äreenden. Köpte hundfoder, och Citas dragsele hade äntligen kommit, den satt perfekt på henne. En svart nordisk sele med reflexer på. Ser ut som denna fast inte orange.

Bilden tagen från Björkis hemsida.


Sen åkte vi på stigs och åt lunch och fikade. Vi satt där ett bra tag och pratade. Det var himla trevligt :-) Sen åkte vi förbi syrran och fick kaffe och satt och pratade nästan 3 timmar. Vi fick även lite hyllor och ek-grejer de haft på toaletten som de nu renoverat om och satt i bubbelbadkar. Det var himla snällt av henne att ge bort dem till oss. Både jag och Gugge gillar ju ek möbler så de kommer komma till användnign i vår nya lägenhet sen :-)

Lördag tog vi sovmorgon och låg och drog oss ett tag. Sen blev det att åka förbi Andreas en sväng och leta mina skidglasögon, men utan resultat. Efter en promenad med Cita så blev det popcorn och en film och bara myspys ;-) Söndag, alltså idag, så tog vi bilen till Klutmark för att inviga mina slalomskidor och pröva backen där. Fast det blir nog aldrig mer att man ids åka där. Backen var väl si så där. Kort och ganska tråkig. Men kul dag var det ändå och toppen väder med strålande sol :-) Cita fyller ju 5 år idag också, men henne får vi fira bättre nästa helg då vi ska till Kronogård och åka skoter och mysa hela helgen :-)



Men hur som helst, en härlig dag med älskling har det blivit.
Nästa helg kommer säkerligen bli ännu bättre och mysigare:-D


Kommentarer
Postat av: mamma

vad trevligt ni haft,jag har skottat snö jag i böviken

2010-03-21 @ 22:05:38
URL: http://cheze.blogg.se/
Postat av: Andreas Lundqvist

tur du inte bjöd på tårta i söndags, husse ante var "sjuk" då :)

2010-03-23 @ 18:02:33
URL: http://andreasnikanor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0