Jobbigt att ta sig igenom..Tror fan det bara finns en person på denna runda jord
som förstår mig och vet hur jag känner just nu!
Tack för att du bryr dig och finns för mig! Det är guld värt!


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men vad skriver du.. har ni gjort slut?! Usch så hemskt. Förstår att du går igenom en tung period just nu, men så småningom kommer det bli lättare. Saknaden kanske alltid kommer vara där, men du kommer acceptera läget mer. Hoppas att ni kanske hittar tillbaka till varandra, ni var ju som gjorda för varandra. Eller så kanske nästa kärlek kommer bli jätte bra!

2010-11-25 @ 21:37:23
URL: http://mliwestbom.blogg.se/
Postat av: Emelie

Okej, men vem vet. Ni kanske hittar tillbaka till varandra. Ibland kan man ju behöva en paus för att sedan förstå att hur mkt man egentligen tycker om varandra. Hoppas det ordnar sig och du framför allt får må bättre igen.Tack! Jag visste inte ens om att du hade en blogg, så nu får jag ta och börja läsa din :)

2010-11-25 @ 21:51:09
URL: http://mliwestbom.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tänker alltid på dig och hur jobbigt du har det just nu.Tiden läker alla sår,men just nu är det nog ingen tröst.En hjärtekram till dig.

2010-11-25 @ 21:55:19
Postat av: Emelie

Det är ju bra att du försöker hålla dig sysselsatt och inte stänger in dig med alla känslorna. Man måste ju få gråta, men samtidigt måste man ju kunna leva.Trivs du bra i Pite då? Vad är de för utbildning du går?

2010-11-26 @ 07:34:21
URL: http://mliwestbom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0